در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
با سلام، بنده در یک کارگاه نیمه دولتی از سال 87 تا 92 مشغول به کار تدریس بصورت تمام وقت (حداقل 5 ساعت در روز و در تابستانها 8 ساعت در روز) بودم، بدلیل نداشتن بیمه به اداره کار شکایت کردم، کارگاه من رو اخراج کرد، و این 5 سال برام بیمه رد شد، مشکل اینجاست که بعد از پیگیری سابقه بیمه متوجه شدم که کلا در این پنج سال برای من 507 روز بیمه رد شده است، آیا میتوانم این پنج سال رو با پرداخت حق بیمه تکمیل کنم؟
مشکل دو اینکه بعد از حدود ده ماه خودم رو بیمه اختیاری کردم، آیا امکان خرید این ده ماه وجود داره؟
پیشاپیش سپاس از راهنمایی شما...
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
خیر سوابق قبل قابل خرید و احیا نمیباشد