در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
فرد بیکاری ام که تازه از سربازی اومدم.   سابقه بیمه سازمان تامین اجتماعی دارم.  با توجه به بیکار بودن من و همچنین تحت تکلف نبودن اینجانب ایا میتوانم خود را بیمه کنم.   لطفان من رو راهنمایی کنید در ضمن من 27 سال سن دارم
1 پاسخ
توسط (140 امتیاز)
با سلام

بله ، شما در صورت داشتن یک ماه سابقه تامین اجتماعی میتوانید خود را بیمه اختیاری نمایید که در حال حاضر حق بیمه آن ماهانه حدود 220 هزارتومان می باشد ( برای این کار باید به کارگزاری های تامین اجتماعی مراجعه نمایید ).

 این در حالیست  که شما میتوانید با گرفتن دفترچه رایگان بیمه درمان سلامت و تهیه یک بیمه عمر با همان میزان حق بیمه یا حتی کمتر از مزایای بیشتری نیز بهره مند شوید .

موفق باشید

مصطفی قاسمی

نماینده بیمه دی کد 5597