در سایر توسط
سلام

آدرس و تلفن موسسه تامین درمان بسیجیان در تهران را می خواستم. میدونم میدون انقلاب هستن
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

سلام

موسسه تامین درمان بسیجیان که شامل خدمات زیر می باشد :

  1. مستمری بازنشستگی
  2. مستمری از کارافتادگی
  3. مستمری بازماندگان
  4. پرداخت هزینه وسایل کمک پزشکی
  5. حمایت در برابر حوادث ، بیماری ها
  6. کمک هزینه ازدواج
  7. کمک هزینه کفن و دفن

براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره هاي  تماس حاصل فرماييد.

  • آدرس شماره 1: میدان هفتم تیر- خیابان خردمند جنوبی - نبش کوچه برنا - پلاک ۴۰ تلفن: 88325857
  • آدرس شماره 2: خيابان انقلاب – خيابان ابوريحان – ابتداي خيابان وحيد نظري – پلاك 16 تلفن 66464109

 برای مشاهده آدرس نمایندگی های بیمه بسیجیان به لینک زیر مراجعه نمایید:

آدرس و تلفن نمایندگی های بیمه بسیجیان = http://www.darmanbasij.ir/?page_id=289#