در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
باسلام
 شرکت های بیمه ای(کارآفرین) که بیمه عمروسرمایه گذاری ماهانه ندارن(گروهی دارن)، و میرن قرارداد صوری تحت عنوان یه سازمان میبندن که بتونن بیمه عمر ماهانه صادر کنند از لحاظ قانونی منعی ندارد؟؟
چون من شنیدم آخرش به مشکل بر میخورند!!
لطفا راهنمایی کنید
باتشکر
2 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)
دوست عزیز سلام
چند نکته
اول اینکه ما به هیچ عنوان پیشنهاد خرید بیمه عمر ماهیانه حتی از شرکت هايي که این امکان در آنها موجود است را نمی کنیم
دوم اینکه ما این موضوع که بیمه کارآفرین در حالت عادی بیمه ماهیانه ندارد را یکی از امتياز های این شرکت  می دانیم.
سوم اينكه وقتی یک قانون برای موضوعي گذاشته می شود و بهتر است طبق آن عمل شود. عمل طبق این قانون به نفع هر دو طرف قرارداد است.
چهارم اینکه اگر شما از این عمل خلاف قانون اطلاع دارید باید از انتخاب و استفاده از آن خودداری نمایید. در صورتی که بعدها مشکلی برای این گونه قراردادها پیش آيد با توجه به اطلاع شما، جبران سالهای از دست رفته،امکان پذیر نیست.
لطفا از مشارکت در قرارداد های لکه دار اجتناب فرماييد.

سلام ، محمدخانی هستم (مشاور و مدرس بیمه):
✅محمد محمدخانی،
✅مشاور و کارشناس بیمه،
✅کارگزاری رسمی بیمه مرکزی
✅مشاوره حضوري،تلفنی و مجازی،
✅بهترین طرحهای بیمه عمر،
✅ازبرترین شرکتهای بیمه،
✅مشاوره رایگان،