در لیست بیمه توسط
باعرض سلام و خسته نباشید' اینجانب همزمان به دو حرفه اشتغال دارم که در کار اول بیمه برای اینجانب رد میشود' حرفه دوم را که بصورت خود اشتغالی و کارگاهی است و خودم کارفرما هستم ایا از نظر قانون ملزم به پرداخت اجباری بیمه برای خودم جهت حرفه دوم هستم یا بصورت اختیاری می باشد? با تشکر
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام با توجه به اینکه شما در دوکارگاه مشغول هستید یکی برای دیگری یکی هم برای خودت اونکه برای دیگری مشغول هستید حق بیمه بصگرت اجباری لیست ارسال میشود وای درکارگاه خود درصورتی که سند ملکی ویا جواز بنام شما باشد کارفرما تلقی ونمیتوانید لیست ارسال نمایید چون درصورت ارسال لییت بصورت بیمه اجباری از یکطرف وپرداخت حق بیمه بصورت اختیاری در صورت بیکار شدن بیمه بیکاری بشما تعلق نمیگیرد..ایمانی