در مفاصا حساب بیمه توسط
با سلام
در یک شرکت مشاورقرارداد دولتی بسته می شود.اگر بر فرض مثال این قرارداد 6 ماهه باشدو مبلغ استفاده شده برای بیمه کمتر از مبلغ پرداختی به بیمه باشد، آیا مابقی پول قابل استرداد می باشد یا خیر؟
در صورت مثبت بودن پاسخ آیا این استرداد تنها در طول مدت قرارداد ممکن می باشد ویا بعد از اتمام مدت بیمه نیز قابل پیگیری میباشد؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
خیر امکان استرداد نمیباشد مبنای محاسبه لیست اگر بالاتر باشد مورد قبول قرار میگیرد نه مبلغ کل قرارداد