در هدیه ازدواج توسط
برای ثبت نام اینترنتی کمک هزینه ازدواج تامین اجتماعی باید چیکار کرد
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام ثبت نام اینترنتی برای دریافت این کمک هزینه وجود ندارد و متقاضی بهره مندی از تسهیلات کمک هزینه ازدواج باید تا با در دست داشتن مدارک خود شامل اصل و تصویر دفترچه درمانی، اصل و تصویر تمامی صفحات شناسنامه بیمه شده و همسر و اصل و تصویرعقد نامه به شعبه ای که حق بیمه آنها پرداخت می شود، مراجعه نمایند.

برای اطلاعات بیشتر می تونید مقاله زیر رو مطالعه نمایید

همه چیز در مورد دریافت کمک هزینه ازدواج از بیمه تامین اجتماعی