در سایر توسط
سلام واسه دریافت کمک هزینه ازدواج باید خودمون به بیمه تامین اجتماعی مراجعه کنیم یا کارفرما این کارو انجام بده
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام متقاضی بهره مندی از تسهیلات کمک هزینه ازدواج باید تا با در دست داشتن مدارک خود شامل اصل و تصویر دفترچه درمانی، اصل و تصویر تمامی صفحات شناسنامه بیمه شده و همسر و اصل و تصویرعقد نامه به شعبه ای که حق بیمه آنها پرداخت می شود، مراجعه نمایند.

برای اطلاعات بیشتر می تونید مقاله زیر رو مطالعه نمایید

همه چیز در مورد دریافت کمک هزینه ازدواج از بیمه تامین اجتماعی