در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
نامم عبدالحمیدکارکن اساس از قم درنمایندگی میرزایی بیمه عمر و پس انداز خریداری کردم میخواستم از صحت آن مطمئن بشوم
2 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام

با شماره بيمه نامه خود و كد مليتون داخل سايت بيمه مركزي برويد و از سامانه استعلام بيمه نامه (سامانه سنهاب) بيمه نامه خود را استعلام بگيريد.

در ضمن ممكن بايد از صدور بيمه نامه حداقل ٢٠ روز كاري گذشته باشد تا سامانه بروز شود.