در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
سلام پيمانكار سنگ در منزل ما سنگ كاري ميكرده كه دستش بريده و الان شكايت كرده نه قرارداد دارد نه ساختمان ما بيمه . ولي تمامي نكات ايمني رو فراهم كرده بودم . الان مقصر چه كسي است
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
اگر کار بصورت کنترات به وی ارجاع شده از منظر تامین اجتماعی مشمول نمیباشد اما اطلاع شرع وحد به آن تعلق میگیردو میتواند نسبت به دیه اقدام نماید اما باید درصد قصور اول توسط بازرسان ایمنی کار مشخص وبعد از آن قاضی اقدام به طول درمان و دیه متعلقه مینماید

با کارشناسان موسسه صبا تماس و مشاوره های مورد نظر خود را درخواست نمایید