در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام همکاران محترم و کارشناس اسناد پزشکی
ابهاماتی که قرادادهای بیمه های مکمل زیر نظر بیمه مرکزی در بخش دارو و درمان دارند برای بیماران بسیار مهم است.
برای مثال درلیست داروهای ژنریک
و بحث بیمه تکمیلی.  تفاوت قیمت دارو و سهم بیمار اکثر قرارداهای بیمه مکمل واضح نیست و بیمار متضرر میشود. همچنین در متن قراردادو تعهدات بیمه تکمیلی جز در موارد خاص به یک عنوان کلی بسنده شده پرداخت فرانشیز دارو خب بخش تفاوت قیمت دارو که به بیمار تحمیل میشود حتی سرنگ و تزریقات ساده که در اکثر قراردادها جزو تعهدات نیست و.. در این خصوص بیمه تکمیلی چه تعهداتی دارد خواهشا مرجع معتبر اعلام کنید و پاسخ دقیق دهید با تشکر فراوان از کارشناسان محترم بیدبرگ
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام. تعرفه پرداخت دارو های خارجی در صورت داشتن مشابه ایرانی برابر با تعرفه داروی ایرانی است. (هیچ کسی از جانب بیمه نباید منتفع گردد)