در بیمه درمان تکمیلی توسط
مدارك لازم برای بيمه تكميلي اتيه سازان چیست
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

سلام

افراد تحت پوشش و مدارک لازم جهت کنترل ضوابط بیمه گری

  • 1 - اصل شناسنامه ، کارت ملی و دفترچه بیمه خدمات درمانی بیمه شده اصلی و افراد تحت تکفل (که در زمان مراجعه و دریافت خدمت می باید دارای اعتبار باشد)
  • 2- گواهی اشتغال به تحصیل دانشگاهی جهت فرزندان پسر 22 تا 25 سال تمام و در مورد دانشجویان مقطع دکتری حداکثر تا پایان سن26 سال تمام.
  • 3- ارائه اصل و تصویر صفحات اول و دوم شناسنامه جهت فرزندان اناث بالای 15 سال الزامیست .
  • 4- در خصوص فرزندان ذکور از کار افتاده و یا دارای هر نوع معلولیت اعم از (ذهنی ، جسمی ،....) ارائه کارت بهزیستی یا گواهی معلولیت و یا گواهی از کارافتادگی معتبر از سوی پزشکی قانونی یا کمیسیون پزشکی الزامی می باشد.
  • 5- جهت نوادگانی که پدرشان در قید حیات نبوده و یا در زمان فوت بازنشسته تحت تکفل وی بوده اند علاوه بر داشتن دفترچه بیمه خدمات درمانی به تبع بیمه شده اصلی ارائه گواهی کفالت یا حضانت یا قیومیت که از مراجع قضایی صادر گردیده باشد به همراه گواهی فوت یا شناسنامه پدر متوفی الزامی است .
  • 6- جهت فرزندان بازنشسته زن گواهی کفالت صادره از سوی مراجع قضایی و یا ارائه دفترچه بیمه خدمات درمانی با عنوان تبعی1 از سوی مادر الزامی می باشد ، همچنین جهت همسر ایشان که قبلاً تحت پوشش بیمه مکمل درمان نبوده اند ارائه گواهی از کار افتادگی از کمیسیون پزشکی ، دانشگاه علوم پزشکی یا پزشکی قانونی استان مربوطه و یا ارائه دفترچه بیمه خدمات درمانی با عنوان تبعی1 از سوی بازنشسته زن الزامی می باشد شایان ذکر است جهت افزایش همسر بازنشسته زن می باید حداکثر تا 3 ماه پس از انعقاد قرارداد (از تاریخ 1/4/91) و یا حداکثر 3 ماه پس از تاریخ صدور حکم بازنشستگی (جهت بازنشستگان جدید) نسبت به ارائه مدارک مبنی بر از کار افتادگی اقدام گردد . *لازم به توضیح اینکه در مورد همسر بازنشستگان اناث که در سنوات قبل تحت پوشش بیمه مکمل درمان بوده اند نیازی به ارائه مدارک نمی باشد .
  • 7- جهت پدر و مادر تحت تکفل بازنشسته که قبلاً تحت پوشش بیمه مکمل درمان نبوده اند ارائه گواهی کفالت معتبر قانونی از مراجع قضایی الزامی می باشد ، همچنین جهت افزایش ایشان می باید حداکثر تا 3 ماه پس از انعقاد قرارداد(از تاریخ1/4/91) و یا حداکثر 3 ماه پس از تاریخ صدور حکم بازنشستگی (جهت بازنشستگان جدید) نسبت به ارائه مدارک مبنی بر تحت تکفل بودن اقدام گردد ، ضمناً در مورد پدر و مادر بازنشستگان که قبلاً تحت پوشش بیمه مکمل درمان بوده اند نیازی به ارائه مدارک نمی باشد.
  • 8- جهت بازنشستگان ، وظیفه بگیران و مستمری بگیران جدید ارائه حکم برقراری حقوق در سال 91 و سه ماهه اول سال 92 به همراه کارت ملی و اصل شناسنامه علاوه بر مدارک فوق الزامی می باشد .
  • 9- جهت بازنشستگانی که احکام ایشان راکد می باشد ، ارائه حکم راکد به جاری (موقت ، عدم مراجعه ، پیش نویس حکم ) که در سال 91 و سه ماهه اول سال 92 صادر گردیده به همراه کارت ملی و اصل شناسنامه علاوه بر مدارک فوق الزامی می باشد .

مدارک مورد نیاز جهت صدور معرفی نامه:

  • 1-اصل و تصویر دفترچه بیمه پایه بیمه شده اصلی و بیمار
  • 2-اصل و تصویر دستور پزشک معالج مبنی بر نوع بیماری یا عمل جراحی یا خدمات تشخیصی درمانی در مرکز مورد نظر
  • 3-ارائه اصل شناسنامه و تصویر صفحات اول و دوم شناسنامه در خصوص فرزندان اناث بالای 15 سال تمام و گواهی تحصیلی دانشجویی معتبر جهت فرزندان ذکور 22 تا 25 سال تمام و دانشجویان مقطع دکتری تا 26 سال تمام الزامیست .
  • 4-ارائه اصل شناسنامه بیمه شده مبتلا به بیماری خاص.
  • 5- ارائه کارت ملی برای بیمه شدگان تحت تکفل.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت هزینه های سرپایی:

  • 1- اصل و تصویر صفحه اول دفترچه بیمه پایه بیمه شده اصلی و بیمار
  • 2- کارت ملی بیمه شده اصلی و بیمار
  • 3- دستور پزشک معالج
  • 4- اصل قبض پرداختی
  • 5- اصل و تصویر گزارش خدمت انجام شده
  • 6-ارائه اصل شناسنامه و تصویر صفحات اول و دوم شناسنامه در خصوص فرزندان اناث بالای 15 سال تمام و گواهی تحصیلی دانشجویی معتبر جهت فرزندان ذکور 22 تا 25 سال تمام و دانشجویان مقطع دکتری تا 26 سال تمام الزامیست .
  • 7-ارائه اصل شناسنامه بیمه شده مبتلا به بیماری خاص

مدارک مورد نیاز جهت دریافت هزینه های بستری:

  • 1-اصل و تصویر صفحه اول دفترچه بیمه پایه بیمه شده اصلی و بیمار
  • 2-کارت ملی بیمه شده اصلی و بیمار
  • 3-اصل صورتحساب بیمارستان و پزشکان ممهور به مهر بیمارستان
  • 4-گواهی پزشک معالج مبنی بر شرح درمان های انجام شده همراه با قید تعداد روزهای بستری (ممهور به مهر پزشک معالج)
  • 5- گواهی سایرپزشکان معالج مبنی بر نوع درمان های انجام شده ممهور به مهر پزشکان
  • 6-برگه شرح عمل و برگه بیهوشی ممهور به مهر پزشک (جراح و یا جراحان) و متخصص بیهوشی
  • 7-اصل ریز دارو و لوازم مصرفی در بیمارستان ممهور به مهر واحد مربوطه
  • 8-اصل ریز آزمایشات و رادیولوژی و ......... ممهور به مهر واحد مربوطه
  • 9-برگه شرح حال بیمار، خلاصه پرونده
  • 10- سایر موارد مندرج درصورتحساب بیمارستانی
  • 11- ارئه گواهی مبلغ پرداختی سازمان های بیمه گر پایه در صورتیکه اصل سند درمانی به بیمه گر اول ارائه شده باشد.
  • 12-درصورتی که بیمه شده راسأ نسبت به تهیه تجهیزات مورداستفاده در اعمال جراحی اقدام نماید ارائه فاکتور معتبر ممهور به مهر جراح، اتاق عمل الزامی می باشد.
  • 13- ارائه اصل شناسنامه و تصویر صفحات اول و دوم شناسنامه در خصوص فرزندان اناث بالای 15 سال تمام و گواهی دانشجویی معتبر جهت فرزندان ذکور 22 تا 25 سال تمام و دانشجویان مقطع دکتری تا 26 سال تمام الزامیست .
  • 14-ارائه اصل شناسنامه بیمه شده مبتلا به بیماری خاص

*معاینه و تائید پزشک معتمد بیمه قبل از انجام اعمال  بلفاروپلاستی ، جراحی های فک ،هرنی شکمی و جراحی های ترمیمی که جنبه درمانی داشته باشد برای صدور معرفینامه در بیمارستان های طرف قرارداد الزامی است و در صورتیکه بیمه شده قبل از عمل جراحی تایید پزشک معتمد بیمه را اخذ ننموده باشد و به مراکز غیر طرف قرارداد مراجعه نماید محاسبه و پرداخت هزینه ها منوط به اخذ تایید پزشک معتمد شرکت می باشد.
* مهلت ارسال اسناد حداکثر تا 9 ماه پس از پایان قرارداد می باشد .