در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام علیکم
با سپاس از بیان پاسختان
بنده سه سال ماشینم( آردی) را به دلیل عدم نیاز در پارکینگ منزل مسکونی ام نگه داشته و استفاده نکردهام (از سال 1393) قریب به سه سال و از آن استفاده نکرده ام به همین خاطر بیمه شخص ثالث آنرا تمدید نکرده ام  اکنون سوال دارم
 1- آیا بایستی جریمه پرداخت کنم ؟
2- آیا امکان دارد که به دلیل عدم استفاده بدون پرداخت جریمه دوباره آنرا بیمه شخص ثالث کنم ؟
3- در صورت عدم امکان ، آیا باید تمام جریمه سه سال را پرداخت کنم ؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
حتی اگر یک خودرویی در پارکینگ منزل باشد هم می تواند برای جامعه بشری ایجاد خطر کند. پس وقتی خطر وجود دارد، احتمال وقوع خسارت هم وجود دارد. از آنجایی که این خسارت ممکن است به اموال و جان اشخاص ثالث وارد شود، مسولیت جبران این خسارت بر عهده دارنده خودرو است.

وقتی چنین مسولیتی وجود دارد، چه بهتر که برای آن بیمه نامه ای تهیه کرد.
حال که قانونگذار، به دارندگان وسایل نقلیه تکلیف کرده که حتما بیمه نامه داشته باشند، در صورت ارتکاب تخلف، حتما جریمه ای منظور می گردد.

از آنجایی که جهل به قانون منجر به رفع مسولیت نمی شود، شما موظف بودید که برای خودروی پارک شده خود بیمه تهیه کنید، حال که نکردید باید جریمه اش را بپردازید.