در سوابق بیمه توسط
ثبت نام انجام دادم
پیامک اومد که ثبت نام تایید شد
برای فعالسازی با کارت ملی به نزدیکترین شعبه تامین اجتماعی مراجعه کنید... رفتم ولی تمام شبعات خبری از این فعالسازی و مسائلش نداشتن
لطفا مشاوره بدید ..ممنون
2 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام سایت مشاهده سابقه بیمه به صورت آزمایشی در دسترس قرار گرفته است و در هفته های آتی کامل تر می شود و این مشکلات بر طرف می شود و می توانید برای ثبت نام و مشاهده سابقه بیمه اقدام نمایید

برای مثال در هفته گذشته ابتدا اصلا پیامک ارسال نمی شد، سپس پیامک تایید یا عدم تایید ثبت نام ارسال نمی شد، بعد از آن پیامک عدم تایید هویت می آمد و در حال حاضر مراحل ثبت نام کامل انجام می شود ولی پس از ورود به پروفایل  آیکون ها فعال نمی باشند

در هفته های آینده مشکلات بر طرف می شود و می توانید سوابق تان را مشاهده نمایید

در صورتی که نیاز به سوابق بیمه تان دارید می تونید به شعب تامین اجتماعی مراجعه نمایید

لیست شعب سازمان بیمه تامین اجتماعی

اطلاعات تکمیلی در :

مشاهده سابقه بیمه