در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
یازده سال اندکی سابقه دارم اکنون 52سال دارم خانم هستم 3سال دیگر بازنشسته میشدم به تامین اجتمای رفتم  ک میگویند بیمی تو باطل است سال 84سرکارفتم بیمه ردنکردند85 ده ماه ردکردند ودیگرنه86چون جای بیمه نبودم خودم رابیمی قالی کردم سال87ازکاربیکارمکدند که اداره کار شکایت کردم اداره کار از کارفرما خواست که توازسال84برایش بیمه رد میکردی وجریمه شدواداره مجبورش کرد سالهای گذشته مرابیمه کند و1/5 بیمه بیکاری دادند این باعث شد این با بیمه قالی تداخل پیدا کند چون سال86که من خودم رابیمه قالی کردم جای بیمه نبودم و2سال بعد برگشتند به سال84وازاول از او  اداره خواست ومن هیچ اطلای نداشتم حالا بگوید من چکنم تمام این سالها باطله اینقانونه درضمن من زنی بی سرپرست با دو دختر بزرگ بگوید من چه کنم متشکرم
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با توجه به اینکه تداخل بیمه بیکاری وکارکرد در کاری دیگر باعث ازبین رفتن سوابق همان دوره میگردد لذا فقط میتوانید به شعبه مربوطه مراجعه وتقاصای بازرسی تحقیقی کرده وعنوان نمایید عدم اطلاع از قوانیین بوده وتقاضای ابطال دوران کارکرد رانمایید