در بیمه درمان تکمیلی توسط
مزایای کارت دندانپزشکی چیست و چه بیمه هایی آن را پشتیبانی می کنن
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام کارت سلامت دندانپزشکی همان کارت تخفیف در حوزه سلامت و درمان و دندانپزشکی می باشد که مانند هر خدمتی  مزایا و معایبی دارد

برای مثال برای استفاده از خدمات تخفیفی باید فقط از مراکزی  استفاده نمایید که با کارت شما قرارداد داشته باشد

از مزایای این کارت ها می توان به استفاده برای خدمات زیبایی و همچنین دندانپزشکی که شرکت های بیمه پوشش نمی دهند اشاره کرد

در ضمن هیچ بیمه ای از این کارت ها پشتیبانی نمی کند و درصورت فروش این کارت به عنوان بیمه سلامت و یا اسامی بیمه های دیگر به عنوان کلاهبرداری می باشد

اطلاعات تکمیلی در :

مزایای کارت سلامت چیست

معایب کارت سلامت چیست

سازمان بیمه سلامت ایران، نسبت به سودجویی بسیاری از شرکت‌های بیمه‌ای هشدار داد. چندی است که این شرکت‌ها با ارسال پیامک‌های فله‌ای، فروش بیمه ۷۹هزار تومانی را وعده می‌دهند؛ درحالی‌که این بیمه‌ها بنگاه کلاهبرداری هستند.
این شرکت‌ها که در خلأ پوشش‌های ناقص و ضعیف بیمه‌ای برای خدمات دندانپزشکی رشد می‌کنند با وعده‌هایی از قبیل تخفیف تا ۹۰درصد اقدام به صدور کارت و دفترچه خدمات‌درمانی و دندانپزشکی می‌کنند. آنها در تبلیغاتشان برای جلب اعتماد، از طرح‌های تحول سلامت و بیمه همگانی سلامت نیز یاد می‌کنند.

سیدمحمدرضا هاشمی‌نیا، مدیرکل دفتر مرکزی حراست سازمان بیمه سلامت با اشاره به اینکه این سازمان هرگز برای بیمه کردن افراد، از تماس تلفنی استفاده نمی‌کند، گفت: پوشش خدمات دندانپزشکی با پرداخت ۷۹هزار تومان، دروغ است. بسیاری از این شرکت‌های بیمه‌ای با اشاره به مواردی از قبیل ارائه بیمه تکمیلی به بیمه شدگان، ارائه بیمه مکمل دندانپزشکی، ارائه دفترچه بیمه و یا کارت بیمه سلامت، داشتن قرارداد و پرداخت هزینه‌های درمان آزمایشگاه، ویزیت پزشکان و داروخانه‌ها و هزینه‌های دارویی با احتساب حق بیمه به بیمه‌شدگان اقدام به اخاذی از مردم کرده و باعث سوءاستفاده از نام سازمان، وزارت رفاه و خدشه‌دار شدن آن در منظر افکار عمومی می‌شوند. بعضا تماس‌گیرنده تهدید می‌کند که درصورت عدم‌پرداخت مبالغ مورد نظرش، دفاتر بیمه درمان شهروندان را ابطال می‌کند که این ادعای تماس‌گیرنده خلاف واقع و کذب است. ثبت‌نام از افراد فاقد بیمه درمان پایه تنها از طریق سامانه الکترونیک سازمان بیمه سلامت ایران به نشانی www. bimehsalamat .ir امکان‌پذیر است.

سعید عسگری، دبیر شورای سلامت دهان وزارت بهداشت نیز با تشریح پشت پرده تماس‌های تلفنی برای تخفیف‌های ویژه خدمات دندانپزشکی گفت: فعالیت شرکت‌های شبه‌بیمه‌ای خدمات دندانپزشکی مورد تأیید وزارت بهداشت نیست و مردم فریب ارائه تخفیف برای دریافت خدمات دندانپزشکی را نخورند. فعالیت‌های برخی از شرکت‌های شبه‌بیمه‌ای که با تماس با هموطنان، خود را به‌عنوان نمایندگان وزارت بهداشت و یا رفاه معرفی می‌کنند نوعی فریبکاری بوده و به هیچ عنوان وجاهت قانونی نداشته و مورد تأیید وزارت بهداشت نیست.

با وجود گرانی تجهیزات و خدمات دندانپزشکی و ضعف بیمه‌های درمانی پایه و تکمیلی در پوشش دادن این هزینه‌ها، به‌نظر می‌رسد داستان گسترش فعالیت این شرکت‌ها و فریب خوردن مردم همچنان ادامه داشته باشد.