در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
من الان باردار هستم آیا برای استفاده از 6 ماه مرخصی زایمان باید زودتر از زایمان به تامین اجتماعی مراجعه کنم و بگم باردارم یا مراجعه بلافاصله بعد از زایمان بهمراه مدارک لازمه کافی است؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.معمولا شروع مرخصی دوران بارداری از زمان زایمان شروع وتا پایان 6ماهگی فرزند ادامه دارد.که از همان روزهای ابتدایی زایمان با ارائه مدارک ومستندات من جمله لیست بیمه از سوی کارفرما،برای دریافت مستمری اقدام مینمایید.