در سختی کار و مشاغل سخت توسط
باسلام
درمشاغل سخت و زیان آور طبق فرم یک ثبت نام نمودم پاسخ دادن پرونده گروهی دارید به مدیریت شرکت مراجعه شود هیچ گونه رای صادر نشده به مدیریت مراجعه نمودم گفتند بصورت انفرادی اقدام کن تا رسیدگی کنیم میخواستم بدانم به کجا وبا چه عنوانی باید پی گرری نمایم لطفا راهنمایی فرمایید .بپتشکر
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام با مراجعه به سایت مشاغل سخت وزیان آور وثبت کلیه قسمتهای که در فرم توضیح داده شده میتوانید ثبت نام نمایید