در بیمه مسافرتی توسط
سلام

 سوالم اینه که کاملترین بیمه مسافرتی که میشه در ایران تهیه کرد که هم پوشش بهتر و هم سهولت بیشتر در تامین هزینه ها داره. کدام بیمه است. جوری که یک نفر که میخواهد برای پدر یا مادرش بیمه مناسبی تهیه کنه و آنها را خارج از کشور میزبان بشه در برابر انواع اقسام خطرات از بین راه و پرواز تا سرقت و یا بیماری ها و خدای نکرده حتی فوت و انتقال به ایران خودش را بیمه بکنه و بعدا با مواجهه به بیماه گزار نشنوه که فلان چیز پوشش داده نمیشده و یا در یک گوشه قرار داد تبصره ای داشته که مستثنی شده.

البته من برای سفر به استرالیا میخوام و همین امروز و فردا باید خرید قطعی کنم
3 پاسخ
توسط (5,820 امتیاز)
با سلام

دوست عزیز شرکت رایز شوتز از شرکت های امداد رسان آلمانی می باشد که در سراسر دنیا دارای پوشش مناسبی می باشد و کلیه خسارت های مربوطه را در همان کشور مقصد به حساب بیمه گذار واریز می نماید.

به عنوان مثال در منطقه شینگن موارد زیر در این بیمه نامه پوشش داده می شود.

 هزينه هاي پزشکي و بستري شدن در بيمارستان تا سقف 30.000 يورو براي شينگن و 50.000 يورو براي شينگن طلائي و
فرانشيز 25 يورو.
 هزينه هاي فوري دندانپزشکي تا سقف 200 يورو و فرانشيز 25 يورو.
 هزينه هاي فقدان گذرنامه، گواهينامه رانندگي و شناسنامه در خارج از کشور تا سقف 150 يورو.
 خدمات ارتباطي رايگان.
 تحويل دارو به ميزان هزينه هاي واقعي انجام شده.
 حواله تضميني وجوه نقد تا سقف 650 يورو.
 معاضدت حقوقي تا سقف 700 يورو.
 حواله وجوه نقد تا سقف 650 يورو.
 يافتن و ارسال بار و ملزومات شخصي به ميزان هزينه هاي واقعي انجام شده.
 جبران خسارت فقدان بار تحويلي به هواپيما تا سقف 200 يورو.
 جبران خسارت تاخير در ورود بار همراه مسافر تا سقف 100 يورو.