در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

صبح بخیر

من هفت سال پیش بیمه عمر برای فرزندانم خریداری کردم. کارگزار بیمه خوب راهنمائی نکردند و من شدم بیمه گذار و فرزندانم شدند بیمه شده. می دانم که بیمه شده را نمی شود عوض کرد، شرایط عوض کردن بیمه گذار چیست؟ می خواهم که فرزندانم همزمان بیمه گذار نیز باشند

ممنون میشم پاسخ هید

ارادتمند

حسن دیلم
3 پاسخ
توسط (3,620 امتیاز)
با سلام
به پیش نماینده خود بروید و با تکمیل فرم های مربوطه بیمه گذار را فرزندان خود معین کنید
موفق و بهروز باشید