در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام.
چرا بیمه های عمر و تامین آتیه برای کودکان تا 12 سال پوششی جز فوت طبیعی قرار ندارد و اینکه آنچنان تفاوتی در سوددهی برای افراد بالای 12 سال و زیر 12 سال در انتهای قرارداد وجود ندارد؟ من و فرزندم با پرداخت حق بیمه یکسان در انتهای قرارداد (30 سال) در سود تضمینی فقط 20 میلیون تفاوت است با اینکه 12 سال فرزند من هیچ پوشش بیمه ای نداشته. با تشکر
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

دلیل این امر اولا" این هست که با توجه باینکه معمولا" بیمه گذار فرزندان،والدین کودک میباشند،هیچ پدر و یا مادری برای دریافت غرامت فوت یا هزینه هایی مثل امراض خاص و... کودک خود را بیمه نمی نماید و فقط جنبه پس اندازی این بیمه نامه برای آینده کودک مد نظر می باشد (نکته مثبتی که در این روزها بیشتر برای خرید بیمه نامه مدنظر افراد می باشد).

ثانیا" قوانین بیمه مرکزی این اجازه را نمیدهد زیرا که شرط قانونی دریافت این غرامتها،رسیدن بیمه شده (کودک) به سن قانونی که معمولا" 18 سال تمام است می باشد.

در عین حال بعضی از شرکتها( با کسب مجوز از بیمه مرکزی) این سن را تا 12 سال و حتی بعضی از شرکتها به زمان بدو تولد نیز تعمیم داده اند(که البته برای نوزادان و کودکان،داشتن این پوشش خیلی ضروری بنظر نمیرسد،زیرا که از میزان حق بیمه برداشت و از اندوخته بیمه نامه کسر میگردد) و در عین حال مزیتی برای کودکان نخواهد داشت،بلکه برای شرکت بیمه خوب است که حق بیمه آن پوشش را از صندوق بیمه نامه برداشت مینماید.

با توجه به نکته ای که شما درباره میزان تفاوت اندوخته آخر بیمه نامه خود و فرزندتان به آن اشاره فرمودین،حدس من این است که یا شما بطور کامل  پوششهای کمی را در بیمه نامه دارا هستین و یا بعضی از پوشش ها را برایتان برقرار نکرده اند.

من نمیدانم که شما آقا هستین و یا خانم؟!

و اینکه چه پوشش هایی را در بیمه نامه خریداری فرموده اید،چون نداشتن بعضی از پوششها باعث افزایش میزان اندوخته (سود) بیمه نامه تان می گردد و استنباط من اینست که با توجه به این فاصله کم اندوخته شما و فرزندتان،پوشش های کمی را در بیمه نامه دارا هستین.

در صورت تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر،لطفا" در بخش ((دیدگاه)) پیام بگذارید تا پاسخ تان را کامل تر ارایه نمایم.

با تجدید احترام