در سایر توسط
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)

بهترین پاسخ
با سلام

بیمه گر باید مبلغ دیه را تاسقف تعهدات به قیمت یوم الادا پرداخت کند و چنانچه برای ادای ان مانعی پیش اید، چون به هر حال تادیه محقق نشده است بنابر این قیمت روزی که ادا صورت می گیرد ملاک پرداخت خواهد بود
و چنچانه سقف تعهدات بیمه کانل نباشد میتوان ماب التفاوت دیه به نرخ روز را از صندوق تامین خسارات دریافت کرد

پیگیری حقوقی دیه تصادفات