در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام.در سال 94 در ماه رجب تصادف کردم.مقصر نیستم و سرنشینان ماشین من مشمول خسارت جرحی شده اند. پرونده در سال 95 مختومه شده .ایا دیه به نرخ ماه حرام سال 95 پرداخت میشود؟ ممنون
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام بلی قابل دریافت است ولی بستگی به تعهدات در بیمه نامه دارد اگر شما الحاقیه افزایش دیات را خریداری کرده باشید به ارزش سال 95 محاسبه میشود

برای اطلاعات بیشتر به تاریخ تمدید بیمه نامه نیاز است که ببینم شما مشمول خرید الحاقیه بودید یا نه. ابتدای هر سال نرخ دیه اعلام می شود که بیمه گذاران باید الحاقیه افزایش تعهدات را خریداری کنند