در سوابق بیمه توسط
با سلام
بنده در تعدادی از سالهای خدمتی مثلا سال 75 از دو محل جداگانه پرداخت حق بیمه به تامین اجتماعی دارم و کلیه سوابق نیز در بدرستی ثبت سیستم شده اند در سال ذکر شده 12 ماه از یک کارفرما و 12 نیز از طرف کارفرمای دیگری سابقه و پرداخت دارم و در حین مراجعه به تامین اجتماعی و گرفته سابقه متوجه شدم تعداد روز سوابق بیشتر سالهای خدمتم میباشد حال برای بازنشستگی تعداد روزهای تکراری با هم جمع میشوند یا اینکه فقط یکی از آنها ملاک قرار میگیرد.
حدود سه سال سابقه دو برابری دارم و با احتساب آنها 30 سال خدمتم تکمیل میشود. با تشکر
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام از لحاظ مدت زمان سابقه فقط یکی از سوابق واریزی محاسبه می شود.

تکلیف کسی که دو جا حق بیمه پرداخت کرده ولی فقط یکیش جزء سابقه ام اومده چیست ؟