در سوابق بیمه توسط
با سلام و سپاس از سایت پربار و مفیدتان

من طی دوران دانشجویی ام حدود دو سال مدیرعامل و عضو هیات مدیره و سهام دار شرکتی بودم ولی بیمه واریز نکردیم.
بعللی شرکت منحل شده است.
آیا امکان این وجود دارد که الان، بعد از خدمت سربازی ام، حق بیمه را واریز کنم و سابقه آن را داشته باشم؟
برای این منظور چه روالی بایستی طی شود؟

متشکرم
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام بیمه مدیرعامل از نوع بیمه اختیاری می باشد

تنها بیمه ای که می توان به وسیله شکایت سوابق پرداخت نشده را بدست آور بیمه اجباری می باشد که رابطه کارگر و کارفرمایی وجود دارد

اطلاعات تکمیلی در:

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری