در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
از کجا بفهمم تحت پوشش بیمه عمر هستم یا نه ؟ آیا سایتی هست که نشان دهد و اطلاعات همه بیمه ها را داشته باشد؟
2 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام

اگر بيمه عمر و سرمايه گذاري باشد بايد به شما سند تحويل دهند و از فرمهاش رو تكميل كرده باشيد. وگر نه مجموعه اي كه در ان فعاليت داريد بايد براي شما بيمه عمر انجام داده باشه كه بايد از امور اداري خود پيگيري كنيد.