در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (140 امتیاز)
سلام
چطوری میتونم از طریق اینترنت بفهمم که بیمه عمر دارم یا نه؟؟؟؟؟
2 پاسخ
توسط
نمایش از نو توسط
درپاسخ کاملتر دو راه دارید
بعداز اینکه قرارداد بیمه ای بستید و برای شما کد بیمه نامه صادر شد،هم از طریق سایت هم از طریق اس ام اس میتونید از صحت قراردادتون مطلع شید. راه اول به شماره ۳۰۰۰۲۶۲۱ به این صورت این مسیج رو بفرستین : شماره بیمه نامه چاپ شده*کدملی بیمه گذار*۱
راه دوم از طریق مراجعه به سایت WWW.CENTINSUR.IR
این سایت رسمی بیمه مرکزیه بعدازورود به این سایت مراحل زیر رو طی کنید

> انتخاب سامانه سنهاب> واردکردن نام شرکت بیمه> واردکردن شماره بیمه نامه> واردکردن شماره تلفن همراه> واردکردن کدملی بیمه گذار.
توسط (33,930 امتیاز)

باسلام

دوست عزیز در صورت داشتن بیمه عمر به شما یک سند(بیمه نامه عمر و سرمایه گذاری تحویل داده شده است)

بر روی این سندها شماره بیمه نامه و شماره رایانه ای ثبت شده تا بیمه گذار بتواند از طریق پنل کاربری شرکت ها نیز به حساب بیمه عمر خود دسترسی داشته باشد.

در صورت نداشتن این سند می توانید با ارائه کارت ملی به شعب مرکزی شرکت های بیمه ای مختلف از داشتن و یا نداشتن این بیمه نامه مطلع شوید.