در بیمه بیکاری توسط
سلام حالا که بیمه بیکاری به ما کارگران پروژه ای تغلق نمیگرد پول این 3درصد بیمه ای راکه ازما کم میکنید وبه صندوق بیمه بیکاری میفرستند را بایدچطور پس بگیریم ؟
3 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام نمی توانید این حق بیمه را پس بگیرد

۳ درصد حق بیمه بیکاری برای این است که اگر کارگری در فصل کار  اخراج شد، بیمه تامین اجتماعی بتواند بیمه بیکاری پرداخت کند اما قانون پرداخت بیمه بیکاری کارگرانی را که کمتر از یکسال قرارداد نداشته باشند شامل نمی شود .

اطلاعات بیشتر در :

شرایط دریافت بیمه بیکاری کارگران فصلی