در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام
پدر من ۶۱ سالشه و ۹سال و نیم سابقه بیمه کارگری داره
بجز یکسال و نیم سربازیش البته
اگه بخواد مستمری کامل دریافت کنه
میتونه بقیه سالها رو بخره و بازنشست بشه بعد از ده سال سابقه؟
چند سال رو باید بخره؟
من شنیدم اگه ۱۰ سال بخره که یکسال و نیم سربازیشم جزو همون میشه میتونه با ۲۰ سال بازنشست شه و مستمری کامل بگیره..درسته؟
مبلغی که بایدبرا بازنشسته شدن پرداخت کنه که مستمری کامل بگیره چقدره؟ فرمول نمیخوام لطفا حدودی هم شده عدد بگین
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام خیر نمی تواند الباقی سال ها را خریداری نماید

نها سابقه قابل خریداری عبارتند از : کسری سابقه تا ده سال (جهت بازنشستگی با سن 60 سال آقایان و سن 55 سال خانم ها) و سابقه سربازی. مابقی خلا بیمه ای که به علت عدم اشتغال ایجاد شده قابل محاسبه و پرداخت نمی باشد.

 پدر شما می تواند در صورت خرید بیمه سربازی با 10 سال بازنشسته شود

محاسبه حقوق نیز بسته به حقوق دریافتی پدر شما در دو سال آخر دارد می توانید همه حقوق ها را جمع نمایید و میانگین بگیرید، پدر شما 10 روز از حقوق میانگین را دریافت خواهد کرد