در بازنشستگی و مستمری توسط
درصورت انتقال کسور بازنشتگی خود از صندوق بازنشستگی کشوری به تامین اجتماعی وداشتن شرایط بازنشستگی آیا مابه التفاوت مربوطه می بایستی نقدا پرداخت شود وسپس حقوق بازنشستگی برقرارگردد  ویا اینکه امکان دریافت حقوق وپرداخت مابه التفاوت مربوطه بصورت تقسیط  وجود دارد
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام ما به التفاوت را هم به صورت قسطی می توانید پرداخت نمایید هم به صورت نقدی ولی تا زمانی که هزینه پرداخت نشود سابقه برای شما منظور نمی گردد