در بیمه بیکاری توسط
باسلام از یک طرف شما عنوان میکنید که تا دو سال پس از مرخصی زایمان نمی توان از بیمه بیکاری استفاده کرد وبعد در پاسخ به همین سوال در جای دیگه میفرمایید که اگر غیر ارادی باشه میشه این رو توضیح میفرمایید که در صورت غیر ارادی بودن میشه یا تا2 سال امکانش در هر صورت نیست با تشکر
2 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.چنانچه پس از اتمام دوران مرخصی زایمان وبازگشت شما به محل کار سابق وانجام کار ومجددا اخراج از سوی کارفرما ،میتوانید از بیمه بیکاری استفاده نمایید.