در بیمه بیکاری توسط
با سلام
من شش سال سابقه بیمه دارم.
ولی از اذر سال پیش مرخصی زایمان شش ماه استفاده کردم.بعد از ان سه ماه سر کار رفته.واینک کارفرما به دلیل تعدیل نیرو اخراج شدم. ایا به من که از بعد از مرخصی زایمان سه ماه بیمه دارم بهم بیکاری تعلق میگیرد. ذکر این نکته که در ایام مرخصی زایمان بیمه تامین اجتماعی برایم بیمه رد کرده بود.
ممنون
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)

باسلام

درخصوص سوال فوق باید بعرض برساند در قانون حاکمیتی کارفرما حق اخراج کارمند را در زمان بارداری و بعد از آن به مدت دو یال ندارد و همچنین در صورت تعدیل یا تسویه حساب افرادی که مرخصی زایمان استفاده نموده اند حق برخورداری از بیمه بیکاری را نیز نخواهند داشت

لذا در صورت تمایل به ادامه همکاری با کارفرما وممانعت از حضور توسط کارفرما میتوانید با مراجعه به اداره کار محل خدمت خود با تنطیم دادخواست درخواست بازگشت بکار و ایام تعلیق را نمایید (در صورت عدم تسویه حساب با کارفرما)