در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
سلام
در حدود ۱۶ سال پیش شخصی پیش من در تعمیرگاه به عنوان شاگرد به مدت ۷ سال کار میکرد در ابتدایک کار این آقا ۱۶ سال داشت و مابین کار ۲ سال هم خدمت رفت و برگشت. حالا بعد از این همه مدت یادش افتاده که از بنده شکایت کند بابت عدم واریز حق بیمه سوابق.در حالی که تمامی حق و حقوق ایشان را به صورت دستی پرداخت کردم و هیچ گونه مدرک کتبی بابت دریافت دستمزد ندارد ضمنا از ایشان در هنگام تسویه حساب امضا گرفتم .
متاسفانه به دلایلی پسر بنده که با ایشان دوست بودند گفته در صورت شکایت حاضر خواهد بود شهادت بدهد.
سوال:
۱. چون ایشان هیچ گونه مدرکی در مورد کار پیش بنده ندارد آیا میتواند در اداره کار این موضوع را اثبات کند.؟
۲ . ایشان به بهانه ارایه سوابق کاری به محل کار جدیدش چند ماه پیش یک دستنوشته از من گرفته که این مدت را پیش من کار میکرده. آیا وجه قانونی برای اثبات دارد یا خیر؟
۳. در صورت اثبات ، جرایم بنده و میزان پرداخت کامل، شامل حق بیمه و سایر جرایم چقدر میشود؟
۴. آیا تمامی این مبلغ را باید نقدا پرداخت کنم؟
۵. چگونه میتوانم با ایشان توافق کنم که متضرر نشوم.

لطفا پاسخ را برای بنده ایمیل نمایید.
توسط (100 امتیاز)
حقته منم از کارفرما شکایت کردم 5 میلیون برام نوشتن تا شماها باشید حق و حقوق و بدید
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.چنانچه شخصی نزد شما کار کرده است وبیمه ایشان را واریز نکرده اید،طبق ماده 148ق.ک باید حق بیمه به سازمان تامین اجتماعی واریز گردد.ولی بار اثبات این ادعا بر عهده کارگر میباشد.که در صورت ارائه گواهی کار امکان اثبات، بنا به ماده 187ق.ک زیاد است.