در بیمه حوادث توسط
سلام.دستم را 4 ماه پیش در حین انجام کار بریدم.بیمه حوادث ملت دارم.3 در صد از کار افتاده شده.به من گفتن 3 در صد از سقف پرداخت که 10 میلیون تومان میباشد را پرداخت میکنند.یعنی 300 هزار تومان.این حرفشان حقیقت دارد.پیشاپیش از جوابتان ممنونم
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
غرامت پرداختی بابت نقص عضو و ازکار افتادگی در بیمه حوادث متناسب با سرمایه ای است که در بیمه نامه حوادث قید شده است.

اگر 10 میلیون تومان سقف پوشش ازکار افتادگیافتادگی باشد
و شما هم 3% ازکار افتاده شده اید

انتظار پرداخت غرامت بیش از 300هزار تومان را نداشته باشید.