در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با سلام.خانمی هستم 42 ساله که بعد از 16 سال کار و پرداخت بیمه اجباری بعلت نگهداری از فرزندم ناچار به استعفا شدم و ادامه بیمه را بضورت اختیاری پرداخت میکنم در حال حاضر بعد از چهار سال پرداخت بیمه اختیاری( ماهانه حدود 500 هزار تومان )از لحاظ مالی قادر به ادامه پرداخت نیستم.تکلیف بیمه من در صورت عدم پرداخت چه میشود؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام سوابق بیمه برای شما محفوظ می باشد و درصورتی که شرایط بازنشستگی را داشته باشید می توانید در خواست بازنشتسگی دهید

برای مثال شما با 20 سال سابقه می توانید در سن 55 سالگی درخواست بازنشستگی دهید

اطلاعات تکمیلی در :

شرایط بازنشستگی