در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
بهترین نوع بیمه عمر کدام است؟
4 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام

تمامي بيمه هاي عمر شبيه هم هستند فقط در جزئيات پوشش ها تفاوت هايي دارند.

در قسمت بازنشستگي هم نرخ تضمين بيمه مركزي براي تمامي بيمه ها يكسان تعريف شده است.

دنبال بيمه نامه اي باشيد كه بيشترين پوشش را داشته باشد كه بتوانيد در موارد بيشتري خيارت دريافت كنيد.

چون بيمه عمر يك خدمت است كه شما را در قبال وقوع مخاطرات از لحاظ مالي حمايت مي كند.

پيشنهاد ميشه، با چند نماينده از شركت هاي مختلف مشورت كنيد تا با جزئيات تفاوت ها را ببينيد.