دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
همسر من پیمانکاره و از طرف شرکت بیمه نشده.اگه الان بخواد بیمه بشه باید چیکار کنه و مبلغی که باید هر ماه پرداخت کنه چقدر است؟
1 پاسخ
توسط
در خصوص پیمانکاران حقیقی٬ شخص پیمانکار نمی تواند برای خودش لیست بیمه ارسال کند. باید با مراجعه به شعبه و عقد

توجه: در خصوص پیمانکاران حقوقی(شرکتها) یک نفر از اعضاء هیئت مدیره می تواند با معرفی واگذارنده کار٬ با عنوان شغلی مدیر پروژه اقدام به درج نام خود در لیست نماید.