در سوابق بیمه توسط
در قسمت اطلاعات منظور از کشور و شهر چیست ؟ محل سکونت - محل صدور - محل تولد
2 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

بهترین پاسخ

سلام منظور محل شعبه بیمه پردازی می باشد برای مثال اگر شما در قزوین زندگی می کنید و محل کارتان استان البرز باشد ولی شعبه بیمه پردازی تهران باشد باید بسته به محل شعبه یکی از گزینه های تهران بزرگ - شرق تهران بزرگ - غرب تهران بزرگ را انتخاب نمایید

راهنمای مشاهده سوابق بیمه