در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط 1 نشانه گذاری شده
شخصی با خرید بیمه عمر با سرمایه فوت ۴۰۰ میلیون تومان،اگر چند ماه یا چند سال از صدور بیمه نامه بگذرد وایشان فوت کند چه مبلغی پرداخت میشود؟
  • 🚩 باعث گسترش خشونت است | 👮 alirezafatehi
4 پاسخ
توسط
باسلام
فرد بیمه شده تحت پوشش  فوت طبیعی(فوت به هر علت) و همچنین فوت بر اثر حادثه میباشد که مبالغ تحت پوشش با توجه به حق بیمه پرداختی فرد، متغیر میباشد. برای آگاهی از اینکه در صورت فوت در هر سال بیمه ای چه مبلغی به ذینفعان تعلق میگیرد میتوان به جدول پیوست شماره یک بیمه نامه که ضمیمه سند بیمه نامه میباشد مراجعه کرده و از غرامت فوت طبیعی(ستون عمر) و غرامت فوت حادثه(ستون حادثه) و همچنین بقیه پوشش ها مثل نقص عضو حادثه، هزینه پزشکی، بیماریهای خاص و ... آگاهی پیدا کرد.
هادی فرنام نیا
مشاور مالی و بیمه عمر پاسارگاد
لینک کانال تلگرام
https://telegram.me/joinchat/DQfNOUAY6q_CWQcdYYdeKQ
شماره تماس: ۵۶۴١-٩٧٧-۰٩١١
توسط (6,000 امتیاز)
با درود دوست عزیز از زمان صدور بیمه نامه عمر بیمه شده تحت پوشش قرار میگیرد و بستگی به مفاد قرار داد در صورت فوت حادثی تا ۴برابر سرمایه فوت و انودخته را به ذینفع پرداخت میکنند و درصورتیکه پوشش بیماری های خاص را هم داشته باشد و مشخص شود قبل از خرید بیمه عمر مبتلا نبوده باشد و ۳ماه از صدور بیمه نامه گذشته باشد سرمایه بیماری های خاص و فوت و اندوخته پرداخت میشود