در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

 آدرس و تلفن ديوان عدالت اداری در تهران چیه ؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

بهترین پاسخ

تهران بزرگراه ستاری بلوار شهید مخبری نبش خیابان ایران زمین، ديوان عدالت اداري
کد پستی: 1445669998

شماره تماس

در ضمن پیشنهاد می کنم حتما قبل از مراجعه به دیوان عدالت اداری، از مشاوره تلفنی وکیل متخصص بیدبرگ استفاده کنید یا اینکه متن دادخواست خود را از وکیل بیدبرگ تهیه کنید. برای دریافت مشاوره تلفنی یا درخواست تنظیم دادخواست با شماره 02191023784 تماس بگیرید.

آدرس دیوان عدالت اداری

متاسفانه دیوان عدالت اداری که در غرب تهران واقع شده کمی بد مسیر است .

کلیه شعب دیوان عدالت اداری بصورت متمرکز در آدرس فوق بوده و در مراکز استانها تنها دارای نمایندگی بوده که صرفا عهده دار امور دبیرخانه میباشد. و امور ثبت و پیگیری دادخواست را انجام نمی دهند.

نزدیکترین ایستگاه مترو به دیوان عدالت اداری

ایستگاه متروی صادقیه میباشد. از متروی صادقیه ایستگاه اتوبوس جهت دیوان عدالت اداری در پایانه اتوبوسرانی متروی صادقیه موجود میباشد.

استفاده از تاکسی یا اسنپ نیز جهت مابقی راه امکانپذیر است .