در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام
من سال ۹۰ بیمه تکمیلی معلم داشتم که بعد از اتمام دوره تمدید نکردم العان برا تمدید باید چی کار کنم?
بیمه معلم چند ماه زمان انتظار داره واسه زایمان چون خانومم تازه باردار شده؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
جناب آقای عطایی عزیز سلام،وقت بخیر.

اگر بیمه درمان تکمیلی تون قبول کنه که در حال حاضر شمارو بعنوان عضو جدید قبول کنه،قاعدتا ۹ ماه دوره انتظار داره.

بعقیده بنده،شما برای دریافت پاسخ درست،به واحد رفاه و یا اداری وزارت آموزش و پرورش مراجعه و ضمن تحقیق،جواب سوالتون رو از مدیر مربوطه دریافت نمایید.

موفق و پیروز باشید.