در دیه و بیمه خودرو توسط
حکم دیه تصادف بدون گواهینامه  چگونه است
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

دوست عزیز اگر منظورتان مجازات است که آنر از وکلا بپرسید چرا که دادگاه (قاضی) آنرا مشخص میکند

اما اگر منظورتان دیه است که دیه فوت مشخص است در ماه عادی 190 میلیون و در ماه حرام 253.330.000 تومان

اگر شخص مقصر گواهینامه ندارد براساس ماده 15 قانون بیمه شخص ثالث اجرایی از 29 خرداد 95

شرکت بیمه موظف به پرداخت دیه به زیاندیده است و سپس با مراجعه به مراجع قضایی بخشی یا تمام خسارت پرداختی را از راننده مقصر بازپس میگیرد

اما چنانچه راننده مقصر فاقد گواهینامه فوت کرده باشد

دیه به ایشان پرداخت نمیشود