در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام بیمه کارگران ساختمانی هستم پنج ماه مونده به پایان اتمام اعتبار گواهینامه فنی حرفهای جهت تمدید اقدام کردم هنوز کارت جدید به دستم نرسیده وبیمه ام قطع شده است من باید چکار کنم با تشکر
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
سلام  در صورت نرسیدن کارت مهارت و قطع شدن بیمه قرارداد شما با تامین اجتماعی فسخ می شود و پس اخذ دوباره کارت مهارت باید برای ثبت نام مجدد و طی مراحل اداری دوباره با بیمه تامین اجتماعی قرارداد منعقد نمایید

** در ضمن سوابق پرداختی بیمه شما محفوظ است