در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط

سلام و عرض خسته نباشد خدمت تمامی کارشناسان و مشاوران محترم

حداقل حقوق سال 96 چقدر هست

4 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

حداقل دستمزد کارگران برای سال 96با افزایش 14.5 درصدی به رقم 9/299/310 ریال (حدودا 930 هزار تومان) برای ماه های 30 روز رسید اما برای سایر سطوح افزایش 12 درصدی بعلاوه 6/768 ریال مورد تصویب شورای عالی کار قرار گرفت.

در راستای مصوبه شورایعالی کار، سایر سطوح مزدی از ابتدای سال 96 به میزان 12 درصد آخرین مزد(ثابت یا مبنا موضوع ماده 36 قانون کار) سال 95 به اضافه روزانه 6/768 ریال(شش هزار و هفتصد و شصت و هشت ریال) افزایش می‌یابد.

با اعمال افزایش این بند مزد شغل کارگران مشمول طرح‌های طبقه‌بندی مشاغل مصوب وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نیز مزد ثابت سایر کارگران نباید از مبلغ روزانه 309/977 ریال (سیصد و نه هزار و نهصد و هفتاد و هفت ریال) بند 1 کمتر باشد.

بن خوار و بار ثابت ماند

نرخ پایه سنوات در سال 96 در مورد کارگران دارای قرارداد دائم و موقت مشمول قانون کار که دارای یک سال سابقه کار هستند و یا یک سال از دریافت آخرین پایه سنوات آنان در همان کارگاه گذشته باشد. اعم ازا ین که حق سنوات یا پاداش پایان کار خود را تسویه حساب کرده باشد یا خیر روزانه 17/000 ریال (هفده هزار یال) تعیین می گردد.

تبصره: نرخ پایه سنوات کارگران مشمول طرح های طبقه مشاغل برای گروه یک مبلغ مذکور و سقف آن در گروه 20 به میزان 22/600 ریال همانند سال گذشته خواهد بود و برای سایر گروه ها بر اساس جدول اعلامی اداره کل روابط کار و جبرانن خدمت اقدام خواهد شد.

به کارگران فصلی به نسبت به مدت کارکردشان در سال 95ٰ میزان مقرر در این بند یا تبصره (1 ) آن حسب مورد اقدام خواهد شد.
مبلغ کمک هزینه اقلام مصرفی خانوار به عنوان مزایای رفاهی و انگیزه ای موضوع تبصره 3 ماده 36 قانون کار ماهیانه 110 هزار تومان از سوی کارفرمایان پرداخت می شود.

حداقل حقوق 96

مبلغ پرداخت بیمه اختیاری در سال 96 چقدر می باشد