در شرکت بیمه توسط
با سلام، می خواستم بدان آیا شرکت بیمه آتیه سازان حافظ در حال حاضر در شهرستان ها نمایندگی میدهد؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در صورتی که متقاضی دریافت نمایندگی آتیه سازان حافظ هستین پیشنهاد میدم که به شعبه این شرکت در شهر و یا مرکز استان تون مراجعه و شرایط اخذ نمایندگی رو جویا بشین.

شرایط اخذ نمایندگی در هر استانی متفاوت با استانهای دیگر بوده و بستگی به وجود تعداد نمایندگان در شهر مورد تقاضا و یا استان تون هست.

بذاتون آرزوی موفقیت دارم.