در بیمه نیروهای مسلح توسط
با سلام ، جوانی هستم ۲۹ ساله متاهل با یک فرزند مدت ۲۰ ماه خدمت سربازی و بعد خدمت ۱ سال تامین اجتماعی و بعد آن استخدام ناجا شدم ولی به دلایل مالی استعفا دادم و از آنجا هم تقریبا ۴ سال بیمه نیروهای مسلح دارم، لطفا راهنمایی کنید از چه بیمه ای استفاده کنم که سوابق بیمه ام از بین نرود با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

شما با مراجعه به سازمان تامین اجتماعی محل سکونت خود و سوال از مدیر مربوطه نسبت به انتقال سوابق نیروهای مسلح می توانید اقدام نمایید،لیکن بابت تبدیل آن سنوات باید مبلغی را به سازمان تامین اجتماعی بپردازید.

با بیمه عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.