در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
من از طریق پرتال تامین اجتماعی همیشه فیش و رسید رو دریافت و اینترنتی پرداخت میکردم اما الان نمیتونم برگ پرداخت مربوط به فروردین رو ایجاد و پرداخت کنم و پیام هایی چون : "گردش حساب بدون بدهي صادر گرديد .لطفا جهت صدور برگه پرداخت جديد اقدام نماييد" یا "به شعبه مراجعه نمایید "  ارسال میشه برام. آیا این بدلیل تغییر نرخ بیمه در سال جدید و بروزرسانیه ؟؟
3 پاسخ
توسط
این پیام مربوط به بیمه شدگان مشاغل آزاد می باشد. در صورتی که بدهی وجود داشته باشد؛ فیش بدهی ابتدا و با درخواست مجدد فیش بیمه اصلی دوره جدید صادر می گردد و مشکلی نیست! اما در صورتی که بدهی نداشته باشید متاسفانه سیستم در برخی موارد(مانند فوق) امکان صدور برگ پرداخت دوره جدید را نمی دهد. باید به شعبه مراجعه کنید تا در سیستم شعبه گردش حساب گرفته شود و سپس از طریق سامانه اقدام به دریافت فیش دوره جدید نمائید.
توسط
من به همین مشکل برخوردم. از وبسایت خارج شدم و 10 دقیقه بعد دوباره وارد سایت شدم و مشکل حل شد. برگه پرداخت صادر شده بود و پرداخت را انجام دادم.
توسط (140 امتیاز)

من هم با این مشکل رو به رو بودم، با جست و جو تو سایت های دیگه توضیح زیر رو پیدا کردم که کاملا هم درست بود:

عزیزان توجه کنند که گردش حساب بدین شکل صورت می گیره که ابتدا همچون قبل تعداد ماهی که می خواین فیش بگیرین رو مشخص می کنین، اگر مبلغ بدهی برای گردش حساب داشته باشین که فیش رو صادر میکنه و بعد می تونین پرداخت کنین و اگر مبلغ فیش صفر باشه پیغام خطای مذکور رو میده ( خطا: گردش حساب بدون بدهي صادر گرديد .لطفا جهت صدور برگه پرداخت جديد اقدام نماييد) که حالا باید مجددا یک درخواست با ماه دلخواه ثبت کنین که این بار گردش حساب رو رد می کنه و فیش پرداخت صادر میشه و نیازی به حضور در شعبه نمی باشد.