در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام. برای خرید بیمه عمر و سرمایه گذاری می خواهم اقدام کنم. فواید و مزایای بیمه عمر وسرمایه گذاری چیست؟
4 پاسخ
توسط (6,510 امتیاز)
سلام و درود
بیمه زندگی یکی از اصلی ترین نیازهای امروز هست ک کاملا منطبق با نیاز جامعه و با درامد های مختلف، طراحی شده است
اگر میخاهیم جزو افرادی نباشیم ک دوران بازنشستگی مجبور به کار کردن شویم از الان باید اقدام کرد ،
برخی پوشش ها و مزایا:
فوت
فوت ناشی از حادثه
ازکارافتادگی دایم
معافیت در صورت ازکارافتادگی
جبران هزینه های پزشکی
بیماری های خاص شامل سکته قلبی، سکته مغزی،سرطان ، پیوند اعضاء، عمل باز قلب
معافیت مالیاتی
امکان دریافت وام بدون ضامن و وثیقه تا 90% از اندوخته
امکان برداشت از اندوخته
سود تضمینی و سود مشارکت
و.....