در دیه و بیمه خودرو توسط
خسارات بدنی برای دادن دیه در ماه حرام که تصادف رخ داده و راننده فرارکرد شکستگی کمر را چگونه پرداخت میکند
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

جهت تشکیل پرونده ، با مدارک زیر به صندوق خسارت بدنی رجوع فرمائید :

مدارك مورد نياز جهت اعلام خسارت وتشكيل پرونده براي مشمولين ماده 10 قانون اصلاح قانون بيمه شخص ثالث به شرح زير است :

1-تکميل فرم تقاضا(اعلام) خسارت

2- گزارش/گزارش ‌هاي كلانتري يا پاسگاه انتظامي حوزه حادثه در مورد علت و چگونگي حادثه ، تنظيمي جهت دادسرا.

3- كروكي افسركاردان فني در مورد علت اصلي تصادف (در صورتي‌كه ترسيم شده است).

4- نظريه كارشناس/كارشناسان رسمي دادگستري در مورد علت اصلي تصادف (در صورت وجود).

5-برگه‌هاي بازجويي طرفين حادثه (شامل مصدوم/اولياء دم متوفي، راننده مقصر، شاهدان).

6- نظريه/ نظريه‌هاي پزشك قانوني در مورد معاينه مصدوم / متوفي.

7- قرار/ رأي/ رأي‌هاي صادره.

8- جواز دفن يا رونوشت خلاصه فوت متوفي(صادره از اداره ثبت احوال).

9- فتوكپي تمام صفحه‌هاي شناسنامه و كارت ملي مصدوم/ متوفي(اگر سن مصدوم كمتر 18 سال باشد، فتوكپي تمام صفحه‌هاي شناسنامه و كارت ملي ولي يا ولي قهري يا قيم مصدوم و فتوكپي برابر اصل قيم‌نامه).

10- چنانچه مقصر حادثه شناخته شده باشد، فتوكپي تمام صفحه‌هاي شناسنامه و كارت ملي مقصر.

11- فتوكپي سند يا كارت وسيله نقليه مقصر حادثه

12- اگر زيان‌ديده در زمان حادثه، راننده وسيله نقليه بوده‌است، فتوكپي برابر اصل گواهينامه رانندگي زيان‌ديده.(براي حادثه‌هاي قبل ازتاريخ 20/6/1387)

13- شماره حساب آن مرجع محترم به همراه  نام بانك، نام شعبه و كد شعبه مربوط. (طي نامه رسمي)

تهران،خيابان شهيد احمد قصير(بخارست)،کوچه شهيد مقدس(4)،شماره 11

تلفن  واحد پاسخگوئي :  42602000

 نمابر:   88500066