در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام ما پول بیمه عمر را به دفتر نمایندگی میدیم بعد مشکل دار نمیشه
1 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)
دوست عزیز سلام
امروزه با توجه به اعلام شماره حساب اصلی شرکت شرکت های بیمه گر برای واریز حق بیمه عمر و کد شناسه، پرداخت وجه بنام فرد و حساب فرد کاری کاملا اشتباه است. اگرچه در صورت بروز مشکل، قابل پیگیری است اما مشکلات متعددی برای شما بوجود خواهد آورد.
شما می توانید از نمایندگی خود درخواست شماره حساب و شناسه پرداخت شرکت بیمه مربوطه را نمایید.
طبق یک مثل قدیمی، مالت را سفت بچسب، همسایه ات را دزد نکن

محمد محمد خانی
کارشناس و مشاور بیمه
کارگزاری رسمی بیمه مرکزی